Cyklostojan pro 2 až 9 kol_skladný

Představujeme řadu stojanů, která přináší univerzálnost a moderní design pro uskladnění dvou nebo více kol. Tento základní typ stojanu je ideální pro různorodé prostředí, od veřejných míst až po soukromé areály, a lze jej snadno přizpůsobit vašim potřebám díky možnosti sestavit stojany do libovolného počtu a tvaru. Tento typ stojanu je prostorově skladný při zachování své funkčnosti. Originální podoba stojanu zajistí, že příjemně zatraktivní každé prostředí. Nabízíme možnost zakomponování vlastního tvaru nebo loga, což umožňuje další personalizaci a zviditelnění vaší značky. Stojan nabízíme v barvě dle přání klienta.

Variabilní konfigurace: Stojan lze použít pro dvě kola  nebo vytvořit sestavu pro libovolný počet kol. Díky konstrukční liště je možné stojany snadno sestavit do požadovaného tvaru.

Model pro montáž na stěnu: Nabízíme také model určený pro montáž na stěnu, což je ideální pro prostorově úsporná řešení.

Tento stojan je vhodny doplněk ke všem našim nabíjecím stanicím.

Od 5.372 

(Uvedeny ceny jsou bez DPH)

Vyrobeno v České Republice

Nakupováním českých výrobků děláte správnou volbu. Tato země je známá po celém světě pro své vynikající výrobní schopnosti a kvalitu produktů. Koupě "Vyrobeno v České Republice" nejen podporuje místní ekonomiku a zaměstnanost, ale také vám přináší vysokou úroveň kvality, spolehlivosti a inovace. Můžete být hrdí na to, že vaše rozhodnutí přispívá k udržitelnému růstu a posilování českého průmyslu.