Hybridní sloupek Boxenergy (nabíjecí stanice a servisní sloupek)

Hybridní sloupek Boxenergy: Ideální řešení pro moderní cyklopointy

Představujeme vám hybridní sloupek Boxenergy – dokonalý základ pro každý cyklopoint. Ať už se jedná o obce, města, parky nebo frekventované cyklostezky, náš sloupek nabízí vše, co cyklisté potřebují.

Tento inovativní sloupek kombinuje nabíjecí stanici pro elektrokola a servisní bod do jednoho elegantního zařízení. Díky možnosti konfigurace přesně dle potřeb klienta si můžete vybrat ideální nabíjecí kapacitu. Zároveň poskytuje prostor pro rychlé opravy a údržbu kol, což ocení každý cyklista na cestách.

Výhody hybridního sloupku Boxenergy:

  • Jednoduchá montáž: Díky kompaktnímu designu je instalace výrazně snazší než u dvou samostatných zařízení.
  • Estetický design: Moderní vzhled sloupku skvěle zapadne do jakéhokoli prostředí. Navíc nabízíme možnost polepu, gravírování povrchu nebo barevného provedení dle vašich představ.
  • Dlouhá životnost: Kvalitní kovové materiály a precizní zpracování zajišťují dlouhou udržitelnost a minimální potřebu údržby.

Pokud hledáte atraktivní a funkční řešení pro cyklisty ve vaší obci, parku nebo na cyklostezce, hybridní sloupek Boxenergy je tou správnou volbou. Technickou specifikaci a možnosti přizpůsobení najdete níže.

Investujte do budoucnosti cyklistické infrastruktury s Proxenergy.

Od 112.000 

(Uvedeny ceny jsou bez DPH)

Vyrobeno v České Republice

Nakupováním českých výrobků děláte správnou volbu. Tato země je známá po celém světě pro své vynikající výrobní schopnosti a kvalitu produktů. Koupě "Vyrobeno v České Republice" nejen podporuje místní ekonomiku a zaměstnanost, ale také vám přináší vysokou úroveň kvality, spolehlivosti a inovace. Můžete být hrdí na to, že vaše rozhodnutí přispívá k udržitelnému růstu a posilování českého průmyslu.